goAYO app: de verschillende programma’s

Hoe kun je het Energieprogramma gebruiken?

Heb je behoefte aan een dagelijkse dosis energie, bijvoorbeeld in de ochtend om op gang te komen of in de middag tijdens dat inkakmomentje? Of wil je graag meer energie en alertheid voor dat afspraakje, avondje uit of tijdens die donkere winterdagen?

Dan sluit het AYO Energieprogramma perfect aan op jouw behoeften! Kies tussen sessies van 20, 30 of 40 minuten (hoe langer het programma, hoe groter het effect) en start het programma direct. Je ervaart de kracht van AYO als je klaar bent met de sessie.

Aan de slag met het energieprogramma van AYO!

1. Kies in de goAYO app voor Programma’s en selecteer Energie.
  2. Kies tussen 20 (laag), 30 (gemiddeld) of 40 (hoog) minuten. Hoe langer het programma, hoe beter het effect.
  3. Begin het energieprogramma direct.
  4. Je ervaart de kracht van AYO zodra je klaar bent met de sessie.

Bekijk de demovideo van de app hieronder voor meer informatie over het energieprogramma.

Hoe kun je het Slaapprogramma gebruiken?

Het AYO Slaapprogramma helpt je om je biologische klok en slaapritme aan te passen aan een dynamische levensstijl. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

• Je hebt moeite om ’s ochtends vroeg op te staan en wilt makkelijker wakker worden met meer energie.
  • Je voelt je vroeg in de avond moe, terwijl je nog van alles wilt doen.
  • Je wordt (veel) te vroeg wakker en kunt moeilijk weer in slaap vallen.

Ervaar AYO’s Slaapprogramma en pas je biologische ritme aan!

1. Selecteer via de goAYO app Programma’s en kies voor Slaap. Je dient de huidige tijden waarop je gaat slapen en wanneer je opstaat in te stellen en/of te bevestigen.
  2. Vervolgens dien je de gewenste slaap- en wektijden in te stellen, zodat je je biologische ritme (indien gewenst) aan kunt passen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om met je huidige slaaptijden als uitgangspunt aan het verbeteren van je nachtrust te werken.
  3. Zodra je jouw slaaptijden hebt ingesteld, bent je klaar om van start te gaan! Het slaapprogramma biedt je een dagelijks schema dat je gegarandeerd gaat helpen om (veel) beter te slapen, op de tijden die passen bij jouw levensstijl.

Houd er rekening mee dat het op maat gemaakt programma meerdere dagen kan duren. Je kunt altijd je rooster bekijken in de goAYO app (zie Schema).

Hoe kun je het Reisprogramma gebruiken?

Reizen naar een andere tijdzone zorgt vrijwel onherroepelijk voor aanpassingsproblemen, ook wel een jetlag genoemd. AYO helpt jouw lichaam om zich in no-time aan te passen aan het nieuwe dag- en nachtritme. Vul jouw reisgegevens in en AYO ontwikkelt op basis van haar algoritmen een persoonlijk gebruiksschema voor je. Afhankelijk van de richting van je reis en het verschil in de tijdzones, varieert je reisprogramma in duur – van enkele dagen tot ruim een week.

Ervaar AYO’s reisprogramma en haal alles uit je reis

1. Ga in de goAYO app naar Programma’s en selecteer Reizen.
  2. Voer de vereiste gegevens van je reisschema in: enkele vlucht of retourvlucht, vertrek- en aankomstdatum etc.
  3. Op basis van je vluchtroute en je gebruikersprofiel berekent de goAYO app een gepersonaliseerd programma om in no-time te wennen aan de nieuwe tijdzone. Uniek: als je een sessie overslaat, past AYO automatisch toekomstige sessies aan om de gemiste sessie te compenseren.

Zodra je je reisprogramma ingesteld hebt, kun je je schema altijd bekijken in de goAYO app (zie Schema).

Bekijk de demovideo hieronder voor meer informatie over het reisprogramma.