Starten met jouw AYOpro

Hoe krijg ik de AYO in en uit de case?

Volg de onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat je de AYO lichttherapiebril op de juiste manier in/uit de hoes plaatst/haalt.

1. Open de AYO case door zacht op de bovenkant te drukken en de RECHTERKANT van de case naar buiten te schuiven.
  2. Schuif de AYO voorzichtig in de AYO case. Zorg ervoor dat de armen van de AYO zijn gevouwen met de LINKERARM aan de buitenkant.
  3. Zorg ervoor dat AYO stevig en goed in de houder in de case zit.
  4. Sluit de AYO case door de RECHTERKANT van de case terug op zijn plek te schuiven. Klik het vervolgens veilig vast.

BELANGRIJK: Forceer het in de case plaatsen van de AYO lichttherapiebril niet.

Om je garantie geldig te laten zijn, dien je jouw AYO altijd op te bergen in de case om het te beschermen tegen warmte, vocht en onbedoelde beschadigingen.

Hoe kun je de goAYO app downloaden?

Volg de onderstaande stappen om de gratis goAYO app te installeren:

1. Download de goAYO app via de iPhone App Store (voor iOS-smartphones) of Google Play Store (voor Android-smartphones) en installeer deze op je mobiele apparaat. Je kunt de goAYO-app ook vinden door de QR-code aan de buitenkant van de verpakking van de AYO (onderop) of de QR-code op de 4e pagina van de handleiding te scannen.
  2. Open de goAYO app en volg de instructies op het scherm van je mobiele apparaat.

Hoe opgeladen is mijn AYO wanneer ik deze ontvang?

AYO heeft twee batterijen: een batterij in de AYO case en een batterij in de bril zelf. Hoewel de lichttherapiebril vooraf is opgeladen, wordt aanbevolen om zowel de case als de bril op te laden voordat je het product gaat gebruiken.

Opladen voor het eerste gebruik

• Voordat je de AYO voor de eerste keer gebruikt, raden we je aan om de AYO case met de AYO lichttherapiebril erin ongeveer 6 uur op te laden.
  • Plaats de AYO lichttherapiebril in de case.
  • Verbind de AYO case met een computer of stopcontact met de meegeleverde micro-USB-kabel.
Hoe laad ik mijn AYO op?

AYO heeft twee ingebouwde batterijen – één in de lichttherapiebril en één in de AYO case.

Indicatoren van de batterijduur

• De AYO case heeft een batterijlampje met vier lijnen, die je aan de buitenkant kunt vinden. Tik zachtjes op de draagcase waar het batterij-indicatorpictogram zich bevindt, om de batterij-indicator te activeren en te zien hoe opgeladen de batterij is.
  • De AYO lichttherapiebril heeft een aparte batterij-indicator in de goAYO app. Zodra je een programma via de app selecteert en de AYO gaat gebruiken, kun je de indicator zien in de rechterbovenhoek van het app-dashboard.

Opladen

• Laad de AYO case op met de micro-USB-kabel die wordt meegeleverd. Sluit de micro-USB-poort aan de buitenkant van de AYO case aan, naast de batterij-indicator.
  • Verbind de AYO case met de kabel aan je laptop of externe voedingsadapter.
  • De batterij van de AYO case laadt de AYO lichttherapiebril op wanneer deze op de juiste manier in de draagcase gezet is. Het opladen stopt zodra de lichttherapiebril volledig is opgeladen.
  • Om de AYO lichttherapiebril op te laden, dien je de armen te sluiten met de LINKERARM (de arm met de oplaadpennen) aan de buitenkant.
  • Plaats de AYO in de case en leg hem plat op het frame met het prisma naar boven gericht. Het wijst zich vanzelf.

Opladen voor het eerste gebruik

• Voordat je de AYO voor de eerste keer gaat gebruiken, raden we je aan om de AYO case met de AYO lichttherapiebril erin ongeveer 6 uur op te laden.
  • Verbind de micro-USB-kabel met de AYO case aan de ene kant van de kabel en met je laptop of externe voedingsadapter aan de andere kant van de kabel. Zorg ervoor dat AYO lichttherapiebril goed in de case zit.

Laadtijden

• Een volledige oplaadcyclus duurt ongeveer twee en een half uur.
  • Het duurt ongeveer drie uur om de case volledig op te laden. Wanneer de case volledig is opgeladen, kan de case de lichttherapiebril maximaal drie keer volledig opladen zonder dat er een verbinding nodig is met een externe voedingsbron.

Batterijduur

• AYO case: tot 10 uur / 20 AYO-sessies
    AYO lichttherapiebril: tot 3 uur / 6 AYO-sessies
  • BELANGRIJK: De AYO lichttherapiebril kan niet gebruikt worden tijdens het opladen.
Hoe draag ik AYO op de juiste manier?

Bekijk de onderstaande afbeelding om ervoor te zorgen dat je de AYO lichttherapiebril correct op je hoofd zet. Als je het neusstuk breder of smaller moet maken, zodat het beter op je gezicht past, kun je de twee hoeken met je vingers bijstellen. Maak je geen zorgen: het flexibele neusstuk kan teruggebogen worden.

AYO dien je met open ogen te gebruiken. De AYO is zo ontworpen dat het licht heel zacht is, zodat de gebruiker zijn of haar dagelijkse routine zonder problemen kan voortzetten (bijv. het werken op de laptop, het lezen van een boek, koken, etc.).

Het gebruik van AYO met gesloten ogen heeft vrijwel geen enkel effect, aangezien de oogleden van de mens meestal meer dan 95% van het licht blokkeren, waardoor het effect van AYO geminimaliseerd wordt.

Kan ik AYO dragen samen met mijn bril/lenzen?

De AYO lichttherapiebril is ontworpen om gebruikt te kunnen worden in combinatie met de meest voorkomende monturen op sterkte. Voor een optimale ervaring raden we echter wel aan om AYO zonder bril te gebruiken, aangezien de bril de lichtverspreiding van AYO kan verstoren. Dit is ook bij andere lichttherapiebrillen het geval.

AYO kan ook worden gebruikt met voorgeschreven lenzen en kleurlenzen.

Hoe draag je AYO met een bril op sterkte:

1. Buig het flexibele neusstuk horizontaal. Geen zorgen: het flexibele neusstuk kan worden teruggebogen naar de normale positie.
  2. Plaats AYO lichttherapiebril bovenop je bril op sterkte (zie afbeelding hieronder).

Voor de beste resultaten, gebruik je de AYO zonder bril op sterkte.

Moet ik AYO gebruiken met mijn ogen open of dicht?

AYO dient met open ogen gebruikt te worden. De AYO is zo ontworpen dat het licht heel zacht is, zodat de gebruiker zijn of haar dagelijkse routine zonder problemen kan voortzetten (bijv. het werken op de laptop, het lezen van een boek, koken, etc.).

Het gebruik van AYO met de ogen dicht heeft geen enkel effect, aangezien de oogleden van de mens meestal meer dan 95% van het licht blokkeren.

Het licht van de AYO lichttherapiebril is zorgvuldig getest en volledig gecertificeerd voor fotobiologische veiligheid door de wereldwijd bekende en onafhankelijke certificeringsinstantie TÜV Rheinland.

Kan mijn AYO gebruikt worden door een familielid of vriend(in)?

Ja, het is mogelijk om de AYO lichttherapiebril samen met iemand anders te gebruiken.

Dit is wat u beiden moet doen:

1. Maak voor iedere gebruiker / smartphone een eigen gebruikersaccount aan. Dat kan via de gratis goAYO app.
  2. Koppel je AYO lichttherapiebril met alle smartphones / gebruikersaccounts.

Jullie zijn er helemaal klaar voor!