AYO lichttherapiebril: veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voor ik het effect van AYO merk? 


Direct na het gebruik van de lichttherapiebril merk je dat je stemming en energieniveau een boost hebben gekregen. Als je AYO gebruikt om beter te slapen – bijvoorbeeld om doorslaapproblemen op te lossen – merk je al binnen 5 dagen effect. Gebruikers die AYO gebruiken bij een reis naar een andere tijdzone zijn 3 keer sneller over hun jetlag heen.

Waarom is AYO de beste keuze?

AYO houdt rekening met jouw wensen, doelen en biologische klok. In combinatie met de superieure technologie – blauw-turquoise licht met een golflengte van 470 nanometer dat perfect wordt ‘toegediend’ – is het effect optimaal. De lichttherapiebrillen van AYO hebben bovendien een stijlvol design, wegen een stuk minder dan andere lichttherapiebrillen (slechts 35 gram) en zijn supercomfortabel. Je merkt nauwelijks dat je ze draagt. Kortom, we overdrijven niet als we stellen dat AYO veruit de beste keuze is als het om lichttherapie gaat.

Kan ik AYO gebruiken in combinatie met een gewone bril?


Dat kan, door de lichttherapiebril over je eigen bril te plaatsen. Voor een optimaal effect adviseren wij echter om AYO te gebruiken zonder normale bril, aangezien dit een nadelig effect op de lichttherapie kan hebben (dit geldt ook bij andere lichttherapiebrillen en lampen). Aangezien AYO gemiddeld niet langer dan 30 minuten gebruikt hoeft te worden, is dit voor de meeste mensen geen probleem.

Hoe laad ik mijn AYO op?


Met een opgeladen batterij kun je de AYOpro 3 uur (6 sessies) gebruiken. Je kunt de lichttherapiebril draadloos opladen door deze in de AYO-case te plaatsen. Super handig! De AYO-case kun je eens in de zoveel tijd opladen met het meegeleverde kabeltje (micro-usb).

De AYOlite lichttherapiebril wordt rechtstreeks via het meegeleverde kabeltje opgeladen (draadloos is niet mogelijk).

Kan ik mijn AYO samen met anderen gebruiken?

Dat is uiteraard geen enkel probleem.

Hoe lang moet ik de lichttherapiebril dragen?

Dit is afhankelijk van het doel dat je hebt. Als je bijvoorbeeld je nachtrust wilt verbeteren, volstaat een half uur per dag. Als je op zoek bent naar een snelle, krachtige en gezonde energieboost kun je AYO op elk moment van de dag gebruiken, voor een periode van 20 tot 40 minuten. Goed om te weten: AYO is supercomfortabel en het blauwe licht verblindt niet. Je kunt dus gewoon verder met je dagelijkse activiteiten.

Is het licht van AYO veilig?

100%! AYO houdt zich aan alle internationale standaarden en is gecertificeerd door de toonaangevende organisatie TÜV Rheinland.

Hoe weet ik of de AYO past? 


De lichttherapiebrillen van AYO zijn gemaakt volgens het principe ‘one size fits all’. Dankzij de flexibele pootjes, de verstelbare neus en het lichte gewicht kan iedereen volop van de ongekende voordelen van lichttherapie profiteren.

Hoe lang duurt het voor mijn AYO bezorgd wordt?


Als je de AYO lichttherapiebril op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd door PostNL. Bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt en op dinsdag bezorgd. Uiteraard ontvang je een tracking code waarmee je de status van jouw bestelling in de gaten kunt houden.

Ik twijfel, wat zal ik doen?

Ons advies: geef AYO 60 dagen risicoloos de kans en ervaar wat de beste vorm van lichttherapie voor jou gaat betekenen. Als je niet (veel) beter slaapt, meer energie hebt en lekkerder in je vel zit, stuur je de lichttherapiebril terug en ontvang je het volledige aankoopbedrag retour. We zijn er echter van overtuigd dat je jouw AYO niet meer af wilt staan.