GEGARANDEERD RESULTAAT: NIET GOED IS GELD TERUG (60 DAGEN)

LENTE-ACTIE: T/M 18 JULI € 119,- VOORDEEL

GEGARANDEERD RESULTAAT: NIET GOED IS GELD TERUG (60 DAGEN)

LENTE-ACTIE: T/M 18 JULI € 119,- VOORDEEL

Het idee voor AYO ontstond tijdens een druilerige Nederlandse winter

Het verhaal van AYO begon jaren geleden toen de oprichters van AYO in Nederland woonden. Tijdens de korte en donkere winterdagen ontdekten zij hoezeer het menselijk lichaam licht nodig heeft als ondersteuning voor het energieniveau, de slaap, de stemming en het algemeen welzijn.

Zij realiseerden zich dat niet alleen zij, maar miljoenen mensen wereldwijd de negatieve effecten ervaren van een gebrek aan licht in de winter, waardoor ons lichaam uit balans raakt. En het is niet alleen het gebrek aan licht, maar ook de dynamische levensstijl die ons niet synchroon laat lopen met ons natuurlijke ritme. Dit inspireerde de oprichters om tot een oplossing te komen. Een oplossing waarbij mensen eenvoudig, natuurlijk en snel weer grip kunnen krijgen op hun gezondheid en welzijn. Hiermee is AYO in 2015 ontstaan tijdens een enorm succesvolle crowdfundingcampagne.

Dit inspireerde de oprichters om tot een oplossing te komen. Een oplossing waarbij mensen eenvoudig, natuurlijk en snel weer grip kunnen krijgen op hun gezondheid en welzijn. Hiermee is AYO in 2015 ontstaan tijdens een enorm succesvolle crowdfundingcampagne.