Waarom AYO veruit de beste keuze is

Haal alles uit de natuurlijke kracht van lichttherapie: beter slapen, meer energie, lekkerder in je vel en een winterdip die geen kans maakt.

Het inter­nationale top­merk

Meer dan 20 awards en onderscheidingen en erkenning van internationale media.

AYO vs de traditionele daglicht­lamp

Steeds meer mensen verkiezen een lichttherapiebril boven een daglichtlamp. Een trend die zich zal voortzetten. En niet zonder reden…

Volledige bewegingsvrijheid

Niks staat het doorlopen van je ochtendroutine in de weg bij het dragen van de AYOlite of AYOpro lichttherapiebril. In tegenstelling tot het gebruik van een daglichtlamp, ben je niet aan een vaste plaats gebonden. Je ervaart de grote voordelen van lichttherapie, terwijl je kunt gaan en staan waar je wilt.

Optimale toediening

Geen twijfels over hoe ver je van de daglichtlamp af moet zitten en welke kant je op moet kijken. Bij de lichttherapiebrillen van AYO bereikt het optimale blauw-turquoise licht op de juiste golflengte op de meest constante wijze de ogen. Het resultaat is dat je optimaal profiteert van de kracht van lichttherapie.

Niet verblindend

Veel daglichtlampen maken gebruik van ‘wit licht’ met een sterkte van 10.000 lux dat behoorlijk verblindend en oncomfortabel kan zijn. AYO bereikt een beter effect met haar geoptimaliseerde blauw-turquoise licht (het ‘werkzame’ gedeelte van wit licht) van slechts 135 lux. Kortom, AYO is niet verblindend en je kunt gaan en staan waar je wilt.

Ervaar AYO

(60 dagen niet goed, geld terug)

AYO vs andere licht­therapie­brillen

Persoonlijke programma’s op basis van jouw wensen en bioritme.

Op basis van jouw situatie

Iedereen heeft een andere ‘afstelling’ van zijn/haar biologische klok. En iedereen heeft een andere levensstijl en verschillende wensen en doelen. Hier rekening mee houden is cruciaal om lichttherapie met succes toe te passen. AYO maakt hier in tegenstelling tot andere lichttherapie-toepassingen optimaal gebruik van.

Een gepersonaliseerd programma

De goAYO app houdt volledig rekening met jouw bioritme en leefstijlfactoren en berekent op basis hiervan een gepersonaliseerd programma om jouw wensen te bereiken. Het geeft je de houvast die je nodig hebt om maximaal te profiteren van de natuurlijke kracht van lichttherapie.

Heb je liever geen smartphone of app nodig? Kies dan voor AYOlite.

Geavanceerd, persoonlijk en effectief

De lichttherapiebrillen van AYO voorzien je van optimaal blauw-turquoise licht met een golflengte van 470 nanometer. De combinatie met de juiste ‘timing’ en begeleiding maakt AYO de meest geavanceerde, persoonlijke en effectieve lichttherapie-toepassing ter wereld. Geef jouw slaap, energie en stemming een natuurlijke boost!

De best denkbare garantie

Iedereen moet risicoloos de enorme voordelen van de meest geavanceerde vorm van AYO-lichttherapie kunnen ervaren. Als jij niet veel beter slaapt, meer energie hebt en lekkerder in je vel zit, kun je de AYO binnen 60 dagen na aankoop eenvoudig terugsturen. Binnen enkele dagen staat het volledige aankoopbedrag dan weer op je rekening. In het uitzonderlijke geval dat er sprake is van materiaal- of productiefouten is er een garantietermijn van een jaar van toepassing.

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van goayo.nl

AYO vs gewone licht­therapie­brillen

Superieure technologie en gebruiksgemak

Stijlvol, minimalistisch design


AYO ziet er in tegenstelling tot andere lichttherapiebrillen stijlvol, modern en elegant uit. Het oog wil ook wat.

Lichtgewicht

AYO is veel slanker en verfijnder dan andere lichttherapiebrillen. Het frame weegt slechts 35 gram, waardoor je nauwelijks merkt dat je een lichttherapiebril draagt.

Te combineren met een bril

AYO is in tegenstelling tot veel andere lichttherapiebrillen te combineren met een normale bril (je kunt hem er simpelweg overheen plaatsen).

One size fits all

De lichttherapiebrillen van AYO zijn mede dankzij de eenvoudig te verstellen neus en de flexibele pootjes geschikt voor elk hoofd.

Draadloos opladen

AYO(pro) is de enige lichttherapiebril die je draadloos kunt opladen in de meegeleverde AYO-case. Bescherming en gemak gaan hand in hand.

Batterijduur van 10 uur

De case van de AYOpro heeft een batterijduur van 10 uur en de extreem duurzame li-on batterijen van de lichttherapiebril zelf kunnen voor 3 uur worden opgeladen.

60 dagen niet goed, geld terug

Je mag de lichttherapiebrillen van AYO 60 dagen uitproberen. Niet goed, is geld terug. Het risico ligt bij ons.

Winnaar van 20 awards en onderscheidingen

AYO wordt internationaal erkend als de beste lichttherapiebril. Het leverde onder andere de prestigieuze Red Dot Award op (eerder gewonnen door Apple en Bang & Olufsen).

Waarom AYO veruit de beste keuze is

Volledige bewegingsvrijheid
Normale daglichtlamp

Andere lichttherapiebrillen
Constante toediening licht
Normale daglichtlamp

Andere lichttherapiebrillen
Persoonlijke app-programma’s
Normale daglichtlamp

Andere lichttherapiebrillen


Lichtgewicht (35 gram)
Normale daglichtlamp

Andere lichttherapiebrillen

Stijlvol, minimalistisch design
Normale daglichtlamp

Andere lichttherapiebrillen

Perfecte pasvorm (verstelbaar)
Normale daglichtlamp

Andere lichttherapiebrillen

Draadloos opladen
Normale daglichtlamp

Andere lichttherapiebrillen


60 dagen risicoloos uitproberen
Normale daglichtlamp

Andere lichttherapiebrillen

2 maanden ‘ruilservice’*
Normale daglichtlamp
Andere lichttherapiebrillen

* Als je jouw AYO bestelt op goayo.nl kun je gebruik maken van de unieke ‘ruilservice’. Het betekent dat je 2 maanden de tijd hebt om te ‘switchen’ tussen de AYOpro en AYOlite (of andersom).

Bestel jouw AYO en ervaar

de kracht van lichttherapie

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Houd jij dit jaar het zomergevoel vast dankzij de kracht van blauw licht? Met AYO zit je lekkerder in je vel en ben je verzekerd van meer energie en betere slaap. En dat maakt een wereld van verschil. Klik op de rode button, vul je gegevens in en je gaat het zelf ervaren.

Verbeter je slaap

Boost je energie

Voel je lekkerder

Versla jetlags

Beheers je bioritme

  • Superieure technologie voor optimale werking
  • Prachtig design, comfortabel en lichtgewicht
  • Volledige bewegingsvrijheid en niet verblindend
  • Geadviseerd door artsen en specialisten
  • Razendsnelle (gratis) verzending via PostNL
  • 60 dagen uitproberen (alleen via goayo.nl)
  • Nederlandse handleiding (alleen via goayo.nl)