GEGARANDEERD RESULTAAT: NIET GOED IS GELD TERUG (60 DAGEN)

LENTE-ACTIE: T/M 25 JUNI € 119,- VOORDEEL

GEGARANDEERD RESULTAAT: NIET GOED IS GELD TERUG (60 DAGEN)

LENTE-ACTIE: T/M 25 JUNI € 119,- VOORDEEL

Disclaimer en aansprakelijkheid

Goayo.nl maakt gebruik van de volgende disclaimer. Door deze website, onze producten en/of onze e-cursus te gebruiken gaat u hiermee akkoord:

  • De informatie die wij geven is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De auteur en de uitgever geven echter geen garanties voor de juistheid, volledigheid, waarheid of de toepasselijkheid van de inhoud van dit materiaal.
  • Het gebruik van producten van goayo.nl en het toepassen van de gegeven informatie is op eigen risico. Goayo.nl is in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik hiervan. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, incidentele schade, bijzondere schade en gevolgschade.
  • De informatie van Goayo.nl is niet door een officiële instantie goedgekeurd en dient dan ook niet zonder professioneel advies van dokter of arts aangenomen te worden.
  • De informatie en producten van Goayo.nl zijn niet bedoeld om diagnoses te stellen en/of ziekten te genezen, te behandelen of te voorkomen. Wij adviseren je om bij aanhoudende en ernstige problemen op het gebied van slaap, energie en gemoedstoestand altijd professionele hulp in te schakelen. Neem daarnaast altijd contact op met je dokter of arts voordat je significante wijzigingen aanbrengt in je leefwijze.
  • Goayo.nl plaatst met zorg links naar externe informatie. Goayo.nl is echter niet aansprakelijk voor de content waar deze hyperlink naar verwijst.
  • Op de informatie van Goayo.nl is auteursrecht van toepassing, en alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud mag zonder schriftelijke toestemming van Goayo.nl niet worden gekopieerd of gebruikt.