GEGARANDEERD RESULTAAT: NIET GOED IS GELD TERUG (60 DAGEN)

LENTE-ACTIE: T/M 15 APRIL € 100,- VOORDEEL

GEGARANDEERD RESULTAAT: NIET GOED IS GELD TERUG (60 DAGEN)

LENTE-ACTIE: T/M 15 APRIL € 100,- VOORDEEL

AYOlite ervaringen: het indrukwekkende verhaal van Sandra

“Na 2 dagen dacht ik al: ‘huh, hoe kan dat?’ Ik slaap beter, voel me rustiger, ben minder snel geïrriteerd en veel minder moe.” Aan het woord is Sandra Faber, moeder van 2 zoons, gelukkig getrouwd en in het dagelijks leven kapster en als coach verbonden aan Weight Watchers. Met toestemming mogen wij haar indrukwekkende en inspirerende verhaal vertellen.

Ayolite ervaringen“Mijn jongste zoon kampt al sinds zijn 13e met een winterdepressie en heeft jaren gebruikgemaakt van een daglichtlamp. Vorig jaar is deze lieve jongen in een ernstige depressie terechtgekomen. Zijn psychiater adviseerde hem de AYOlite lichttherapiebril. Wij wisten van het bestaan van lampen, maar van een bril hadden we nog nooit gehoord.

Mijn zoon zit inmiddels in een re-integratietraject. Dat gaat heel goed, maar het opstaan om 5 uur is wel een ding. Het laatste wat hij wilde was 30 minuten eerder opstaan om statisch achter een daglichtlamp te gaan zitten. De AYOlite was voor hem een uitkomst, want je wordt niet belemmert en je kan gewoon je ding doen. Een sessie van 20 minuten is voor hem perfect.

Het effect van AYOlite was na 2 dagen al merkbaar bij het opstaan. Als de wekker gaat, is hij klaarwakker, zonder de nare gedachtes die geregeld in z’n hoofd kwamen op dit tijdsstip. Hij gaat gewoon opgewekt naar z’n werk en voelt zich de rest van de dag ook goed. Als hij uit zijn werk komt, zet hij de AYOlite vaak ook nog even op.

Ook het inslapen gaat bij mijn zoon nu zoveel beter. Alsof z’n hele biologische klok nu goed geregeld wordt. Zijn vriendin gebruikt de AYOlite nu ook. Zij werkt de hele dag in haar schoonheidssalon, waar geen daglicht is. Ze voelt zich veel beter en minder moe.

Toen ik zag wat het voor mijn zoon deed, hebben wij besloten zelf ook een AYOlite te bestellen. Ik heb er veel baat bij. Na 2 dagen dacht ik: ‘huh, hoe kan dat?’ Ik val sneller in slaap en als de wekker gaat, ben ik ook echt klaarwakker en hoef ik niet meer te snoozen. Ook voel ik me rustiger, minder snel geïrriteerd en fitter tijdens de dag.

Het gebruiksgemak is een fijne eigenschap van de AYOlite. Mijn man start er ’s ochtends mee en daarna ben ik aan de beurt. Opladen doen we op woensdag en zondag. Voor ons werkt dit ideaal.

Ik ben inmiddels een groot fan van AYOlite. Ik heb het al gepromoot op mijn Instagram-pagina (wwcoachsandra) en tijdens workshops naar voren laten komen. Ook bij mijn knipklanten heb ik het er veel over, omdat zij weten van de depressie van mijn zoon. Klanten met nachtdiensten hebben ‘m ook besteld en hebben er veel baat bij.

Ik ben superblij met mijn AYOlite, maar baal er ook van dat ik dit niet eerder heb geweten. Het is oprecht een fantastische uitvinding. Ik ben blij voor mezelf, maar vooral voor mijn zoon. Het is echt bizar wat het met hem doet.”