GEGARANDEERD RESULTAAT: NIET GOED IS GELD TERUG (60 DAGEN)

LENTE-ACTIE: T/M 30 MEI € 119,- VOORDEEL

GEGARANDEERD RESULTAAT: NIET GOED IS GELD TERUG (60 DAGEN)

LENTE-ACTIE: T/M 30 MEI € 119,- VOORDEEL

Daglichtlamp: maak de beste keuze en bespaar € 25,- (+ volledig overzicht)

De daglichtlamp is voor steeds meer mensen een onmisbaar hulpmiddel tijdens de donkere dagen van het jaar. De natuurlijke kracht van daglicht houdt de winterdepressie buiten de deur, verhoogt het energieniveau en draagt bij aan een goede nachtrust. In dit artikel vind je belangrijk advies om geen kat in de zak te kopen, een overzicht van de daglichtlampen die er zijn en hun belangrijkste kenmerken en ons advies (beste keuze). Handig voor als je van plan bent om een daglichtlamp te kopen.

T/m 30 mei kun je de beste lichttherapiebril – de Bol.com reviews spreken voor zich – met € 25,- korting bestellen. Met de AYOlite profiteer je optimaal van de beste vorm van lichttherapie en heb je volledige bewegingsvrijheid. Om gebruik te maken van de tijdelijke actie vul je bij het afrekenen de kortingscode DAGLICHTLAMP in.

Waarom kiezen voor een daglichtlamp?

Het belangrijkste voordeel van een daglichtlamp is dat het een natuurlijk middel is. Daglicht is een natuurlijke kracht die je kan helpen bij slaapproblemen, maar ook bij een jetlag, winterdepressie en een somber gevoel. Een daglichtlamp kan een vervanging of aanvulling zijn van medicijnen. De kracht van daglicht kan helpen om een gezond bioritme te krijgen en je energieniveau en stemming positief te beïnvloeden.

Lichttherapiebril als gebruiksvriendelijk alternatief daglichtlamp

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een lichttherapiebril in plaats van een lichttherapielamp. De belangrijkste reden hiervoor is volledige bewegingsvrijheid. Je bent niet aan een vaste plaats gebonden zoals bij een daglichtlamp, maar je kunt gaan en staan waar je maar wilt. En dat is zeker tijdens hectische ochtenden erg fijn. Je voorkomt een belangrijke valkuil: stoppen met lichttherapie omdat je er simpelweg de tijd niet voor hebt. Andere voordelen van een lichttherapiebril zijn de constante toediening van het licht waarmee twijfel wordt voorkomen (hoe zet je de lamp neer, welke kant kijk je op, hoe ver ga je er vanaf zitten etc.). Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Wellicht interessant om te lezen: Annemarie van Looij, redacteur bij De Margriet, heeft onlangs de AYOlite lichttherapiebril getest. In dit artikel op Margriet.nl deelt ze haar ervaringen.

daglichtlamp alternatief

Steeds meer mensen kiezen voor een lichttherapiebril als gebruiksvriendelijk alternatief op een daglichtlamp.

Werking van daglichtlampen

Een daglichtlamp laat je lichttherapie ervaren. Het woordje ‘therapie’ klinkt misschien heftig, maar in principe valt dit mee. Lichttherapie kan je thuis volgen, op een moment naar keuze en zonder hulp (al is het altijd verstandig om bij twijfels even advies te vragen aan je huisarts). Bij lichttherapie wordt daglicht op een onbewolkte, heldere dag nagebootst.

Winterdepressie: verstoord dag- en nachtritme

In de winter zijn de dagen korter en donkerder, er is minder daglicht. Door een tekort aan daglicht kan het voorkomen dat er een verstoord dag- en nachtritme ontstaat, waardoor een sombere stemming en een laag energieniveau vaker voorkomen. Dit wordt ook wel de winterdepressie genoemd.

Aanmaak slaaphormoon wordt onderdrukt

Daglicht ondersteunt een gezond dag- en nachtritme, het onderdrukt namelijk de aanmaak van melatonine. Dit slaaphormoon zorgt ervoor dat je lichaam en geest in de avond klaar zijn om te gaan slapen. Wanneer er in de winter minder daglicht beschikbaar is, kan het voorkomen dat de melatonine niet meer voldoende wordt onderdrukt, waardoor je ook overdag een laag energieniveau hebt en een winterdepressie of winterdip op de loer liggen.

Daglichtlampen bij winterdepressie

Een winterdepressie wordt helaas niet altijd serieus genomen. Een winterdepressie wordt ook wel SAD genoemd, dit staat voor ‘seasonal affective disorder’. De light-versie hiervan is de sub-SAD, een winterdip. Door het gebrek aan daglicht raakt de balans van de aanmaak van melatonine in de war, waardoor er een continu gevoel van moeheid kan ontstaan. Hierdoor kan ook een laag energieniveau en een somber gevoel ontstaan, het begin van een winterdip en een winterdepressie.

Met een daglichtlamp kom je de donkere dagen makkelijker door

De kracht van daglicht is bij een winterdepressie belangrijk. Het is een natuurlijk middel wat ervoor zorgt dat je je minder lusteloos en neerslachtig voelt, doordat de aanmaak van melatonine overdag wordt geremd. Lichttherapie helpt je lichaam daarnaast bij de aanmaak van gelukshormonen serotonine en endorfine. Deze stoffen geven je een opgewekt gevoel én meer energie. Het is dus een natuurlijke én vrij simpele manier om veel makkelijker door die donkere wintermaanden te komen.

T/m 30 mei kun je de beste lichttherapiebril – de Bol.com reviews spreken voor zich – met € 25,- korting bestellen. Met de AYOlite profiteer je optimaal van de beste vorm van lichttherapie en heb je volledige bewegingsvrijheid. Om gebruik te maken van de tijdelijke actie vul je bij het afrekenen de kortingscode DAGLICHTLAMP in.

Daglichtlamp aanschaffen: waar moet ie aan voldoen? 

Wil jij dit jaar de winterdepressie voor zijn? Of kamp je al langer met slaapproblemen of een gebrek aan energie? Dit zijn een aantal goede redenen om een daglichtlamp of lichttherapiebril aan te schaffen. Wanneer je er serieus over na zit te denken om te starten met lichttherapie is het wel belangrijk om op een aantal dingen te letten vóór de aanschaf van een daglichtlamp:

 • De sterkte van het licht. De intensiteit van een daglichtlamp moet minimaal 10.000 lux zijn, daarbij is ook de afstand tot de lamp waarbij deze intensiteit wordt bereikt van belang.
 • De mogelijkheid om de lichtintensiteit op te bouwen om je ogen langzaam te laten wennen.
 • Het wel of niet hebben van een timer. Het is natuurlijk veel makkelijker als het licht automatisch uitschakelt na de gekozen sessieduur (bijvoorbeeld 30 minuten).
 • Een zogenoemde ‘kantelfunctie’ om het licht vanuit een optimale hoek de ogen te laten bereiken.
 • Geen UV-straling. UV-straling heb je bij écht zonlicht, maar bij een daglichtlamp wordt dit zeker niet aangeraden. Het is niet goed voor je gezondheid en je ogen.
 • Goede kwaliteit. Een daglichtlamp kan goed werken, mits je voor kwaliteit gaat. Bij een goede daglichtlamp wordt er gebruik gemaakt van het juiste licht, wat niet schadelijk is voor de gezondheid.
 • Bewegingsvrijheid: gaat het jou lukken om van lichttherapie een vaste gewoonte te maken als je er dagelijks (vaak tijdens drukke ochtenden) een half uur voor moet gaan zitten? Als jou dit lastig lijkt adviseren we je om je eens te verdiepen in een goede lichttherapiebril.

Keuze daglichtlamp: laat persoonlijke voorkeuren meewegen

Uiteindelijk is het heel belangrijk welke persoonlijke wensen je hebt voor een lichttherapielamp. Als je tijd hebt om iedere dag ongeveer 20 tot 30 minuten stil te zitten, dan kan je kiezen voor een vaste daglichtlamp. Hierin zijn verschillende opties qua grootte, uiterlijk en extra opties, zoals dimmers. Maar misschien ga je liever voor een lichttherapiebril? Deze kan je opzetten en daarna doorgaan met je dag. Je neemt de bril gemakkelijk mee ergens naar toe en je kan vrij bewegen tijdens de lichttherapie.

Veelgestelde vragen

Wat doet een daglichtlamp?

Een daglichtlamp bootst natuurlijk daglicht na. Deze lichttherapielampen worden vaak gebruikt door mensen met seizoensgebonden klachten, zoals sombere gevoelens, weinig energie en slaapproblemen.

Hoe lang werkt een daglichtlamp?

Wanneer je optimaal effect wilt hebben van lichttherapie dan is het aan te raden om dagelijks minimaal 20 minuten gebruik te maken van een daglichtlamp of lichttherapiebril. De meeste daglichtlampen kunnen worden opgeladen, vaak via een USB-C aansluiting, of werken met een simpele stekkeraansluiting.

Hoe lang duurt het tot je effect merkt van de daglichtlamp?

Het effect van lichttherapie verschilt per mens en ligt ook aan de klachten die voorkomen. Toch kun je na 1 of 2 sessies al verschil merken in je energieniveau en stemming. Toch wordt het echte effect pas na 2 of 3 weken zichtbaar. Dit geldt alleen wanneer de lichttherapie consequent iedere dag ongeveer 20 á 30 minuten wordt toegepast.

Wanneer kun je een daglichtlamp het beste gebruiken?

Een daglichtlamp ‘vervangt’ het daglicht, dus deze wordt meestal gebruikt in de herfst en winter. In de meeste gevallen wordt lichttherapie in de ochtend aangeraden. Rond het ontbijt, wanneer je koffie drinkt en de krant leest. Sowieso tijdens de eerste uren na het opstaan. Bij problemen met doorslapen kan het worden aangeraden om de daglichtlamp in de avond te gebruiken.

Wat is het verschil tussen een zonlicht-lamp en daglichtlamp?

Zonlichtlampen, we zien ze (gelukkig) steeds minder. Deze lampen worden gebruikt voor een bruine teint, de lampen hebben UV-straling. Het doel van een zonlicht-lamp en een daglichtlamp is dus ook heel anders. Bij een daglichtlamp willen we daglicht nabootsen, voor je gezondheid.

Wanneer kan ik beginnen met een daglichtlamp?

Het starten met lichttherapie is heel laagdrempelig en kan (bijna) altijd, op uitzonderingen daargelaten. Een daglichtlamp maakt gebruik van de natuurlijke kracht van daglicht. Je kan lichttherapie volgen vanuit je eigen huis, op je eigen gekozen moment en zonder professional, waardoor er ook geen lange wachttijden zijn. Mocht je toch twijfelen, raadpleeg dan je huisarts.

T/m 30 mei kun je de beste lichttherapiebril – de Bol.com reviews spreken voor zich – met € 25,- korting bestellen. Met de AYOlite profiteer je optimaal van de beste vorm van lichttherapie en heb je volledige bewegingsvrijheid. Om gebruik te maken van de tijdelijke actie vul je bij het afrekenen de kortingscode DAGLICHTLAMP in.

Daglichtlamp: ons advies (beste keuze)

Wij hebben vele daglichtlampen met elkaar vergeleken en zijn daarbij op basis van de belangrijkste uitgangspunten tot onze favoriet gekomen: de Light Boost Max van Slowwave. Hieronder leggen we dit kort uit:

 • Een lichtsterkte van 10.000 lux waardoor het gewenste effect bereikt wordt.
 • De mogelijkheid om de lichtintensiteit geleidelijk op te bouwen van 2.000 naar 10.000 lux om je ogen langzaam te laten wennen.
 • Handige timer, zodat je zelf nergens aan hoeft te denken (10, 20, 30, 40, 50 of 60 minuten).
  Laat je ogen rustig wennen: bouw de lichtintensiteit langzaam op van 2.000 naar 10.000 lux.
 • Verschillende kleurtemperaturen, zodat je zelf kan kiezen wat je het meest prettig vindt (bovendien ook als sfeerverlichting te gebruiken.
 • Beschikt over een kantelfunctie waardoor je het licht vanuit een optimale hoek de ogen kan laten bereiken voor het beste effect.
 • Veilig voor de ogen: 100% UV- en infraroodvrij.
 • Een handig extraatje: je kan je smartphone draadloos opladen met de Light Boost Max tijdens je lichttherapie-sessie.
Light Boost Max

Op basis van een uitgebreide analyse is de Light Boost Max door ons als best beoordeeld.

In samenwerking met onze partner Slaapwijzer.net mogen wij de Light Boost Max t/m 30 mei met 15% korting aanbieden. Gebruik hiervoor de kortingscode: AYOVOORDEEL

Daglichtlampen: het volledige overzicht

Hieronder vind je een volledig overzicht van de daglichtlampen die verkrijgbaar zijn en de belangrijkste kenmerken (gesorteerd op prijs).

Louzir Daglichtlamp

Louzir Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 6.000 – 32.000
 • Kleur licht: Wit
 • Afmeting: 27,6 x 16,2 cm
 • Gewicht: – gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 28,88

Bekijk de productpagina (bol.com

Lichttherapie Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 25 x 17,8 cm
 • Gewicht: 711 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 29,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Lichttherapie Daglichtlamp

 Lichttherapie Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit 
 • Afmeting: –
 • Gewicht: 430 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 29,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beactiff Daglicht lamp

Beactiff Daglicht lamp

 • Lichtintensiteit: 6.000 – 10.000
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 14,4 x 14,0 cm
 • Gewicht: 342 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 32,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Lichttherapielamp

 • Lichtintensiteit: 1.000-12.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: –
 • Gewicht: 500 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 32,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

TM&DY – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000
 • Kleur licht: Wit
 • Afmeting: 27,8 x 18,6 x 3,0 cm
 • Gewicht: 558 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 36,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Silvergear

Silvergear – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000
 • Kleur licht: Wit
 • Afmeting: 23,5 x 14,2 x 1,6 cm
 • Gewicht: 390 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 36,99

Bekijk de productpagina (bol.com)

 

Daglichtlamp

Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit tot oranje 
 • Afmeting: –
 • Gewicht: 500 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 37,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beactiff Daglicht lamp met standaard

 • Lichtintensiteit: 6.000 – 32.000
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 27,6 x 16,2 cm
 • Gewicht: –
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 38,50

Bekijk de productpagina (bol.com)

Levanda Daglichtlamp

Levanda Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit 
 • Afmeting: 18,5×16,0x1,1 cm
 • Gewicht: – 
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 39,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beurer TL20 - Daglichtlamp

Beurer TL20 – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 21,0 x 13,0 x 2,0 cm
 • Gewicht: 230 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 39,99

Bekijk de productpagina (bol.com)

DreamComfort Daglichtlamp draaibaar

 • Lichtintensiteit: 3000 – 6500 lux
 • Kleur licht:  wit 
 • Afmeting: Ø18 cm
 • Gewicht: 742 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 40,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

L.O.B. GOODS® – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: geel, warm wit en koud wit 
 • Afmeting: 24,0 x 15,0 cm
 • Gewicht: 315 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 44,99

Bekijk de productpagina (bol.com)

M-AIGA Daglichtlamp

M-AIGA Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: geel, warm wit en koud wit 
 • Afmeting: Ø32 cm
 • Gewicht: 400 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 44,99

Bekijk de productpagina (bol.com)

LIROMA.NL - Daglichtlamp

LIROMA.NL – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: geel, warm wit en koud wit 
 • Afmeting: –
 • Gewicht: 400 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 45,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beurer TL30 - Daglichtlamp

Beurer TL30 – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux (15 – 20cm)
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 15,6 x 23,6 x 2 cm
 • Gewicht: 330 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 47,99

Bekijk de productpagina (bol.com)

Bolusso Daglichtlamp

Bolusso Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: –
 • Gewicht: 887 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 49,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

GreatGoodie Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 26,0 x 16,3 x 3,0 cm
 • Gewicht: 887 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 49,99

Bekijk de productpagina (bol.com)

Medisana LT 460 - Daglichtlamp

Medisana LT 460 – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: Wit
 • Afmeting: 26,0 x 15,0 x 1,7 cm
 • Gewicht: 450 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 51,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Curify® Daglichtlamp

Curify® Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit 
 • Afmeting: –
 • Gewicht: 500 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 52,50

Bekijk de productpagina (bol.com)

 

Beactiff Daglicht lamp

Beactiff Daglicht lamp

 • Lichtintensiteit: 2.000 – 12.000
 • Kleur licht: Van wit naar geel (instelbaar)
 • Afmeting: 17,9 x 25,0 cm
 • Gewicht: 468 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 54,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Lunoire Premium Lichttherapielamp

Lunoire Premium Lichttherapielamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: geel, warm wit en koud wit 
 • Afmeting: –
 • Gewicht: 920 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 54,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

LIROMA® Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: Ø32 cm
 • Gewicht: – gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 59,00

Bekijk de productpagina (bol.com)

 

QuchiQ™ Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 – 32.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 23,5 x 16,2 x 1 cm
 • Gewicht: 400 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 59,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Enlune Daglichtlamp

Enlune Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit 
 • Afmeting: 24,2×15,2x2cm
 • Gewicht: 350 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 59,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Lanaform Luminescene Energielicht

Lanaform Luminescene Energielicht

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting:45,0 x 20,0 x 15,0 cm
 • Gewicht: 2000 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 63,20

Bekijk de productpagina (bol.com)

VITAMO™ Premium Daglichtlamp

VITAMO™ Premium Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 3.000-12.000 lux
 • Kleur licht: wit 
 • Afmeting: 23.5 cm x 14 cm
 • Gewicht: 638 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 69,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

LIROMA® Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 3.000-12.000 lux
 • Kleur licht: wit en blauw licht
 • Afmeting: 33,7 x 19,4 x 3,3 cm
 • Gewicht: 500 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 69,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beurer TL 41 Touch Lichttherapielamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit 
 • Afmeting: 20,7 x 7,6 x 27 cm
 • Gewicht: 400 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 73,58

Bekijk de productpagina (bol.com)

LIROMA® Daglichtlamp

LIROMA® Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 23,5×16,2x1cm
 • Gewicht: 400 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 75,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beurer TL50 - Daglichtlamp

Beurer TL50 – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux (15 – 20cm)
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: Ø25 cm
 • Gewicht: 640 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 74,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Medisana LT 500 - Daglichtlamp

Medisana LT 500 – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000
 • Kleur licht: Blauw
 • Afmeting: Ø25 cm
 • Gewicht: 600 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 75,99

Bekijk de productpagina (bol.com)

Light Boost Max

Slowwave Light Boost Max

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux 
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: Ø25 cm
 • Gewicht: 740 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 79,-

Bekijk de productpagina (slaapwijzer.net)

Beurer TL45 - Daglichtlamp 3 kleurtemperaturen

Beurer TL45 – Daglichtlamp 3 kleurtemperaturen

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 28,0 x 22,0 x 10,0 cm
 • Gewicht: 470 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 79,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

BrellaVio Happy light Daglichtlamp

BrellaVio Happy light Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 12.000
 • Kleur licht: Wit
 • Afmeting: 15 x 18 cm
 • Gewicht: 720 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 79,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Fysic FW-400 Energielamp

Fysic FW-400 Energielamp

 • Lichtintensiteit: 10.000
 • Kleur licht: Wit
 • Afmeting: 15,5 x 13 x 13,5 cm
 • Gewicht: 520 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 82,50

Bekijk de productpagina (bol.com)

LIROMA.NL - Daglichtlamp

LIROMA.NL – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: geel, warm wit en koud wit 
 • Afmeting: Ø32 cm
 • Gewicht: 400 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 85,00

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beurer TL70 - Daglichtlamp

Beurer TL70 – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: Ø33 cm
 • Gewicht: 980 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 89,25

Bekijk de productpagina (bol.com)

BrellaVio Happy Light Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 12.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 25,0 x 18,0 cm
 • Gewicht: 721 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 89,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Lumie Lichttherapielamp

Lumie Lichttherapielamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 28,5 x 20,5 x 15 cm
 • Gewicht: 2880 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 104,95

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beurer TL90 – Daglichtlamp

Beurer TL90 – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: circa 10.000 lux (15-20 cm)
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 58,1 x 33,7 x 24,1 cm
 • Gewicht: circa 3 kg
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 126,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beurer TL100 - Daglichtlamp 2-in-1-Bluetooth

Beurer TL100 – Daglichtlamp 2-in-1-Bluetooth

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: Ø33 cm
 • Gewicht: 1300 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 128,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beurer TL80 - Daglichtlamp

Beurer TL80 – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux (15 – 20cm)
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 31 x 25,5 x 55,5 cm
 • Gewicht: 2620 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 143,49

Bekijk de productpagina (bol.com)

Beurer TL 95 Lichttherapielamp

 • Lichtintensiteit: 13.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 30,0 x 47,5 cm x 15,8 cm
 • Gewicht: – gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 158,99

Bekijk de productpagina (bol.com)

Innolux Rondo – Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: Ø25 cm
 • Gewicht: 980 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 159,00

Bekijk de productpagina (bol.com)

Lumie Daglichtlamp Bureaulamp

Lumie Daglichtlamp Bureaulamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 55,0 x 29,0 x 14,0 cm
 • Gewicht: – gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 169,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Lumie Vitamin L Lichttherapie Lamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 28,0 x 20,0 x 3,0 cm
 • Gewicht: 830 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 189,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Lumie Brazil Daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 57,5 x 38,1 x 23 cm
 • Gewicht: 2850 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 229,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Lumie Halo daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 33,0 x 32,4 x 19,7 cm cm
 • Gewicht: 2200 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 279,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Innolux Mesa

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 63,5 x 40,5 x 11 cm cm
 • Gewicht: – gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): €389,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

WeFlow Daglicht lamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 22,6 x 16,3 x 7,1 cm
 • Gewicht: 5500 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 400,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

Innolux Supernova daglichtlamp

 • Lichtintensiteit: 10.000 lux
 • Kleur licht: wit
 • Afmeting: 63,5 x 40,5 x 11 cm
 • Gewicht: 5500 gram
 • Prijs (op het moment van schrijven): € 549,-

Bekijk de productpagina (bol.com)

T/m 30 mei kun je de beste lichttherapiebril – de Bol.com reviews spreken voor zich – met € 25,- korting bestellen. Met de AYOlite profiteer je optimaal van de beste vorm van lichttherapie en heb je volledige bewegingsvrijheid. Om gebruik te maken van de tijdelijke actie vul je bij het afrekenen de kortingscode DAGLICHTLAMP in.